Kledingadvies en garderobe styling

Veel vrouwen denken ’s morgens voor de kledingkast: ik heb niks om aan te trekken... Toch is het niet altijd nodig om te wanhopen! Je kunt er elke dag goed uitzien en daarvoor heb je helemaal niet veel kleding nodig. Maar wat je in je kast hebt, moet eigenlijk wel goed combineren. Als je een kledingstuk aanschaft en dat past bij drie andere stukken uit je kledingkast, dan ben je goed bezig. De zaak matcht. Tijd voor een goed kledingadvies.

Kledingadvies; de uitkomst

Het is zaak dat je uitgaat van een goede basis en meestal hangt en ligt die al in je kledingkast. Door dit aan te vullen met shirtjes en accessoires in de juiste kleur kom je al tot een veel beter bruikbare garderobe. En dat zonder een kapitaal uit te hoeven geven aan nieuwe kleding. Gewoon je kledingkast reorganiseren. En daar helpen wij graag bij met advies en goede raad. Met onze garderobe styling!

Kleding te kust en te keur

Tijdens onze garderobe styling gaan we je garderobe bekijken en opnieuw indelen.
Het is dan verrassend om te zien welke nieuwe combinaties en kledingsets uit je bestaande garderobe ontstaan met een paar aanvullingen. Daarmee ga je je kleding bijvoorbeeld accentueren of met een eenvoudig accessoire meer kleur en uitstraling geven.

Dankzij ons kledingadvies voor jou garderobe weet je welke kleding je nog kunt aanvullen voor nog meer combinatie-mogelijkheden. Hierna sta je weer blij voor je kledingkast vol met kleding die je graag draagt.

Een garderobe styling geeft je een inzicht in je kast!

Kleding combineren is niet eenvoudig, vaak lijkt kleding in de winkel voor je gemaakt maar belandt het bij thuiskomst in de kast om er vervolgens niet uit te komen. Want waar staat dat shirt nu toch leuk op, hoe combineer je dat rokje of die broek? Welke combinaties zijn er onderling mogelijk? Ik geef je tips en adviezen over hoe kleding te combineren is, zo creëren we een mooie garderobe. Na afloop weet je hoe je het meeste uit je huidige garderobe kunt halen passend bij jou style en silhouet. Hierdoor komt er overzicht en ruimte en misschien is het tijd voor een aanvulling. We zien welke kleding stukken nog ontbreken of vervangen kunnen worden.

Wil je een kledingadvies voor jou garderobe? Maak dan een persoonlijke afspraak en bel: 

06 27 88 57 19

Contactformulier

Captcha