Kleding? Je slaagt bij Imma Mode!

Imma Mode bestaat al lang in Appingedam en sinds de zomer van 2015 heeft Imma Mode ook een vestiging in Groningen. In beide kledingzaken verkoopt Imma Mode stoere, trendy, comfortabele mode uit het midden en hoog segment voor de volwassen vrouw. Zoek je kleding die je staat? Die je graag draagt en waarin anderen je er mooi en goed vinden uitzien? Dan is er maar één adres: Imma Mode aan de Dijkstraat 69 in Appingedam.

Imma Mode biedt kleding die bij je past!

In onze modewinkel sta jij centraal. Jouw wensen en mogelijkheden bepalen wat je wilt. Bij ons geen 13-in-een-dozijn-mode. Je wilt met een goed gevoel en goed gestyled naar huis? Dan spreekt dit je vast aan:

  • Wij kopen kleding in die zorgt voor een eigen identiteit.
  • Wat onze winkel anders maakt dan andere winkels is de atmosfeer, de beleving en zelfs de geur!
  • De kracht van Imma Mode is het professionele kledingadvies dat wij je geven.
  • Wij hebben een mix van betaalbare merken.

Imma Mode is bijzonder

Je hoort vaak: Imma Mode, daar waar mode anders is dan gewoon. En dat vinden wij natuurlijk ook. Sterker nog: we werken er altijd hard aan om dat voor iedere modebewuste vrouw waar te blijven maken. Onze klanten stellen dat op prijs en we zien iedereen wel een keertje terug voor iets nieuws. Wordt jij ook vaste klant? Kom eens bij ons kijken in Appingedam. Je vindt altijd iets bijzonders voor een zeer betaalbare prijs!

Imma mode in Appingedam + onze merken