Sinds 24 mei 2007 gevestigd in Appingedam aan de Dijkstraat 69.
Onze collectie is zeer gevarieerd en de maten zijn er vanaf 34 t/m 52
Wij bieden dus ook ruimte voor een maatje meer.

Valentijn 14 februari  2017

Imma mode verkoopt o.a. de volgende merken:

Adia,IzNais,Rimini,Tramontana,Intro,XTWO,Esqualo,Nor,,Ophylia,Suzy Q,Geisha,Ambika,Exelle, INZAIZ

Voor wie

Imma Mode is voor de vrouw die persoonlijkheid, mode en comfort weet te combineren.Wij houden er van om de klant in een creatief modespel te voorzien van iets moois wat bij haar past.

Kernwoorden Imma Mode:

  • Trends
  • Betaalbaarheid
  • Hoogwaardig kwaliteit
  • Klantvriendelijk

Inspiratie nodig?

Wij helpen je graag, als vrouw word je bewust of onbewust in een paar minuten beoordeeld. Wij helpen je om van de eerste indruk een succes te maken.

Imma Mode "make over sessie"

Iedereen kan er goed uitzien,een gezellige avond, een eigen kleurenkaart, advies styling, haarverzorging, make up en nagels voor slechts 49,50. Ook kun je bij ons terecht voor een ladiesnight of een persoonlijke styling.

Imma mode "Garderobe planning"

U heeft een kast vol kleding  maar u weet niet wat u aan moet trekken dan is het tijd voor een reorganisatie van uw kledingkast.We gaan dan u garderobe bekijken en opnieuw indelen.Het is dan verassend om te zien welke nieuwe combinaties en kledingsets uit u bestaande garderobe onstaan met nieuwe aanvulling . Door deze methode weet u welke kleding u nog kunt aanvullen voor nog meer combinatie mogelijkheid.Hierna staat u weer blij voor u kledingkast met kleding die bij u past en die U daadwerkelijk draagt.

Meer weten!  bel voor een afspraak met : 06 27 88 57 19


Immamode, daar waar mode anders is als gewoon !!