Kleding-styladvies voor jou!

Kleding is heel persoonlijk. Jouw figuur en lichaamsverhoudingen bepalen in welke stijl je er het beste uitziet. Om je te helpen bij je keuze hebben wij een persoonlijk stijladvies voor je. Samen met jou gaan we kijken wat het allerbeste bij je past en je de mooiste uitstraling geeft: tijdens de Imma Mode Makeover sessie! 

Stijladvies in kleding, want kleding maakt de vrouw!

Als vrouw word je bewust of onbewust in een paar minuten beoordeeld door anderen. Wij helpen je om van die eerste indruk een succes te maken.

We gaan kijken welke modellen, kleurcombinaties en stoffen het beste bij je passen. Zowel voor de vrije tijdskleding als bij speciale gelegenheden. Dat wordt een gezellige avond en via een persoonlijke kleurenkaart, advies over je styling, haarverzorging, make up en nagels weet jij voortaan hoe je het beste en mooiste voor de dag komt. En dat allemaal voor slechts € 49,50. Maak snel een afspraak, want jouw uitstraling telt!

Modeadvies en styling

Naast een Makeover sessie houden wij ook zulke avonden voor jou en jouw vriendinnen. Dat is heel gezellig en leerzaam voor jullie persoonlijke uitstraling. We bekijken welke kleurtypes er zijn en welke aandachtspunten de verschillende figuurlijnen en huidtinten het beste ondersteunen of juist verbergen. Je zult verbaasd zijn over het effect van een juiste keuze. Kom gezellig samen naar Imma Mode voor een stijladvies. Je krijgt er geen spijt van!

Meer weten ?

Contactformulier

Captcha